Програми лояльності в індустрії гостинності - Климчук Катерина Василівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячна дослідженню програм лояльності в готельному бізнесі та їхнього впливу на споживчу поведінку гостей. Розглянуто теоретичні основи споживчої лояльності та фактори, що формують довгострокові відносини з гостями. Проаналізовано поточні програми лояльності вітчизняних готелів та їх ефективність на основі задоволеності гостей. Обгрунтовано напрями удосконалення програм лояльності, зокрема через впровадження інформаційних технологій та інноваційних маркетингових інструментів
Loyalty programs in the hospitality industry
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: споживча лояльність; готельний бізнес; програма лояльності; управління якістю послуг; інформаційні технології; маркетингова стратегія