Готельно-ресторанний бізнес в Буковелі - Минюк Анастасія Назарівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
В роботі проведено дослідження сучасного стану, проблем та перспектив розвитку готельно-ресторанного бізнесу в курортному регіоні Буковель в умовах воєнного стану в Україні. Проведено аналіз діяльності провідних закладів у регіоні – готелю «Radisson Blu Resort, Bukovel», ресторану «Mont Blanc», комплексу «Mountain Residence Apartments & Chalet» та ресторану «Living Room». Сформульовано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування готельно-ресторанних об’єктів у Буковелі.
Hotel and restaurant business in Bukovel
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: Буковель; туризм; безпека; готель; ресторан; готельно-ресторанний бізнес