Проблеми формування інформаційної політики України - Ільчишин Назарій Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні засади формування інформаційної політики України, функції і складники інформаційної політики, а також особливості формування інформаційної політики України в умовах європейської інтеграції та війни. Проведено аналіз проблем формування інформаційної політики України, досліджено детермінанти розвитку інформаційної сфери України та оцінено позиції України у міжнародних рейтингах інформаційної сфери. Обґрунтовано перспективи розвитку інформаційної політики України, зокрема розроблено пріоритетні завдання з реалізації державної інформаційної політики та забезпечення інформаційної безпеки.
Problems of formation of information policy of Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: інформаційна політика; інформаційна сфера; інформаційне суспільство