Організування праці в менеджменті організації - Доктор Тетяна Дмитрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
В сучасному світі управлінська праця є дуже важливою. Ефективний менеджмент і організація праці менеджера є ключовими факторами для успішного функціонування організації. Сучасна економічна ситуація в Україні відрізняється тим, що старі управлінські моделі вже не працюють, а сучасні ринкові підходи і методи не завжди можна повністю застосовувати в нинішніх економічних і політичних умовах. Таким чином, кожен керівник обирає елементи менеджменту, які, на його думку, найкраще підходять до конкретної ситуації і є найбільш корисними для досягнення цілей організації. В роботі проаналізовано планування та організування особистої праці менеджера, порядок проведення нарад та ділових зустрічей, облаштування робочого місця керівника. Зроблено акцент на особливостях управлінської праці та її наукової організації на сучасному етапі Методи дослідження: абстракції, аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення, вибіркових спостережень, порівняльного аналізу, графічний, систематизації та узагальнення
Work Organization in Organizational Management
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістра) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: управлінська праця; наукова організація праці; час як ресурс; планування; особиста праця менеджера; ділові зустрічі; діловодство; документи