Товарознавчо-експертні дослідження асортименту, якості безалкогольних напоїв та особливостей їх митного оформлення - Попп Ласло Пал (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
В даній роботі проаналізовано проблеми та перспективи розвитку ринку безалкогольних напоїв у світі та Україні. Представлено товарознавчу характеристика основних видів безалкогольних напоїв. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють сучасні тенденції формування споживних властивостей та асортименту безалкогольних напоїв. Вивчено асортимент безалкогольних напоїв, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Мукачево. Досліджено споживні властивості безалкогольних напоїв різних товаровиробників. Представлено особливості митного оформлення безалкогольних напоїв в режимі імпорту.
Commodity and expert research of the assortment, quality of soft drinks and features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: безалкогольні напої; споживні властивості; сировина; технологія виготовлення; асортимент; митне оформлення