Проектування та реалізація бібліотеки компонентів для створення UI компонентів з використанням препроцесорів - Андруневчин Софія Миколаївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з посилань та додатків. Основний зміст роботи викладено на 61 сторінці і містить 19 рисунків та 3 таблиці. Об’єктом дослідження є процес створення користувацького інтерфейсу з використанням бібліотеки компонентів. Предметом дослідження є технології і методи розробки UI-компонентів, їх проектування та оптимізація. Метою дослідження є розробка бібліотеки UI-компонентів з використанням сучасних технологій та автоматизації процесів. В першому розділі проведено аналіз поняття користувацького інтерфейсу (UI), компонентного підходу до його розробки та огляд технологій створення компонентів. В другому розділі запропоновано проектування бібліотеки компонентів, визначено її архітектуру та особливості. В третьому розділі описано програмну реалізацію бібліотеки, організацію файлів і приклади використання.
Design and implementation of a component library for creating UI components using preprocessors
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: UI; UX; компонентний підхід; SCSS; бібліотека UI-компонентів; автоматизація; Gulp; адаптивність