Облік та аналіз розрахунків з постачальниками та підрядниками: теорія і практика - Кондратюк Соломія Степанівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Досліджено питання розрахунків з постачальниками та підрядниками як об’єкта обліку та аналізу. Вивчено наукові основи обліку та аналізу кредиторської заборгованості підприємства; розкрито організаційнометодичні аспекти обліку розрахункових операцій підприємства. Однією з складових управління обіговими коштами підприємства є політика управління кредиторською заборгованістю. Досліджено аналітичний та синтетичний облік розрахунків з постачальниками та підрядниками; запропоновано напрямки удосконалення обліку та аналізу розрахунків з постачальниками та підрядниками. Важливе значення при розробці політики управління кредиторською заборгованістю на майбутній період є проведення аналізу стану її формування та ефективності, оцінки управління в звітному або аналізованому періоді.
Accounting and analysis of settlements with suppliers and contractors: theory and practice
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування зі спеціальності Облік і оподаткування. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: облік; аналіз; підрядники; розрахунки кредиторська заборгованість