Розробка основних елементів фірмового стилю підприємства - Скоробогатов Дмитро Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто розробку основних елементів фірмового стилю компанії «Marlboro». Висвітлено сутність і елементи фірмового стилю, а також значення фірмового стилю у діяльності підприємств, висвітлено роль фірмового стилю у створенні впізнаваності бренду та підсиленні його конкурентних переваг. Враховуючи особливості бренду та його цільову аудиторію, запропоновано оновлення логотипу, кольорову палітру, шрифтові рішення та інші важливі аспекти фірмового стилю. Крім того, надано рекомендації щодо впровадження фірмового стилю на різних носіях, включаючи упаковку продукції або рекламні матеріали компанії.
Development of the main elements of corporate identity of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою „Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 „Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: фірмовий стиль; основні елементи; особливості бренду; логотип; підприємств