Формування маркетингової стратегії підприємства - Малиш Аліна Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі визначено сутність і важливість маркетингової стратегії для підприємства. Розглянуто послідовність процесу формування маркетингової стратегії та наведено характеристику особливостей її різновидів. Досліджено сучасний стан і загальні тенденції розвитку вітчизняного ринку одягу. Визначено специфіку діяльності ТзОВ «Ролада» на ринку одягу. Проаналізовано маркетингове середовище для виявлення впливу на стратегію діяльності підприємства. Враховано наявні зміни споживчих вимог і уподобань при визначенні стратегічних напрямів для товарного ринку. Досліджено процес формування маркетингової стратегії на підприємстві за даними експертного опитування. Визначено варіанти маркетингової стратегії підприємства для формування лояльності клієнтів.
Formation of the enterprise's marketing strategy
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: маркетингова стратегія; підприємство; ринок жіночого одягу; маркетингове середовище; стратегія діяльності; лояльність клієнтів