Управління формуванням організаційної культури підприємства - Шостак Остап Євгенович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні засади управління формуванням організаційної культури підприємства. Узагальнено фактори, що впливають на формування організаційної культури. Проаналізовано організаційну культуру у ТзОВ «Нео-ІТ». Виявлено недоліки в організаційній культурі ТзОВ «Нео-ІТ». Обґрунтовано напрями щодо розробки корпоративного кодексу як інструменту організаційної культури ТзОВ “Нео-ІТ”. Розроблено напрями щодо впровадженню корпоративної преси у ТзОВ “Нео-ІТ” як складової процесу формування організаційної культури.
Management of the formation of the organizational culture of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: організаційна культура; культура організації; функції організаційна культура; формування організаційної культури; складові організаційної структури