Розробка та застосування моделей прогнозування курсу валют за допомогою Python - Гербей Олексій Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел. Основний зміст роботи викладено на 41 сторінці. Він містить 4 рисунки та 1 таблицю. Об’єктом дослідження є фінансові та торгівельні онлайн-платформи. Предметом дослідження є інструментальні засоби Python для розробки моделей прогнозування курсу валют. Метою кваліфікаційної роботи є розроблення методики застосування моделей прогнозування курсу валют за допомогою Python. В першому розділі висвітлюються теоретичні основи щодо розробки та застосування моделей прогнозування часових рядів. В другому розділі подається аналіз інструментальних засобів Python для розроблення моделей прогнозування курсу валют. В третьому розділі запропонована методика застосування Python для розробки моделей прогнозування курсу валют.
Development and application of currency exchange rate forecasting models using Python
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: інструментальні засоби Python; моделі прогнозування курсу валют