Обґрунтування пріоритетних напрямів діяльності підприємства на ринку - Бонь Анна Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто специфіку управління маркетинговою діяльністю підприємств на ринку будівельних послуг та особливості розвитку маркетингу на ринку нерухомості. Досліджено тенденції будівельного ринку України за умов воєнного часу і проаналізовано стан житлового будівництва. Визначено підходи ТОВ «Piskor Architect» до маркетингової діяльності в сфері послуг будівельного дизайну. Досліджено ставлення замовників до діяльності підприємства за даними опитування. Обґрунтовано пріоритетні напрями діяльності підприємства на регіональному ринку будівництва.
Substantiation of the company's priority areas of activity in the market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: маркетингова діяльність; підприємство; ринок послуг; ринок нерухомості; будівельний дизайн; замовники