Імідж підприємства як фактор його конкурентоспроможності - Нагорна Поліна Михайлівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У даній роботі проаналізовано зміст поняття “імідж підприємства”, визначено основні складові його формування. Теоретично обґрунтовано взаємозв’язок конкурентоспроможності від рівня іміджу товариства. Описано існуючі та найпоширеніші. Наведено організаційно-економічну характеристику ТзОВ “Мрія”. Зроблено оцінку рівня конкурентоспроможності ТзОВ “Мрія”. Охарактеризовано рівень іміджу товариства та названо його складові, що визначають та впливають на конкурентоспроможність. У роботі наведено шляхи формування та підтримання іміджу товариства. Запропоновано заходи із побудови ефективної моделі забезпечення іміджу товариства. Наведено шляхи удосконалення системи управління іміджем як складової забезпечення конкурентоспроможності ТзОВ “Мрія”.
The image of the enterprise as a factor of its competitiveness
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: імідж; конкурентоспроможність; конкурентоспроможність підприємства; імідж підприємства; фактор конкурентоспроможності