Аналіз можливостей переносу Python-застосунків на платформу Colab - Литвин Андрій Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 19 посиланнями та додатку. Текст кваліфікаційної роботи розташований на 48 сторінках і включає 32 рисунки та 17 прикладів програм. Робота присвячена дослідженню можливості створення технології переносу проєктів, розроблених раніше мовою Python в середовищі PyCharm, на новішу хмарну платформу Colab з записниками та мовою iPython. Кваліфікаційна робота продемонструвала, що розробка таких проєктів на платформі Colab є значно простішою і перспективнішою.
Analysis of the possibilities of transferring Python applications to the Colab platform
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: Python; PyCharm; Colab; записник Jupyter; iPython; Colorama; технологія переносу проєктів; файлова система; розширення