Розробка WEB-сайту кав’ярні - Кашуба Віталій Васильович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 26 посилань. Основний зміст роботи викладено на 51 сторінці і містить 40 рисунків. Об’єктом дослідження є розробка Wеb-сайтів. Предметом дослідження є створення Wеb-сайту кав’ярні. Метою дослідження є розробка WEB-сайту кав’ярні. В першому розділі досліджуються організація роботи закладів громадського харчування. В другому розділі проходить аналіз сучасних середовищ реалізації WEB-сайтів. В третьому розділі описується проектування та реалізація розробленого сайту.
Development of a coffee shop website
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: Заклад громадського харчування; HTML; WordPress; CMS; тема; шаблон; розробка; дизайн; кодування; функціональність; плагіни; сторінки; пости; категорії; меню; хостинг; домен; електронна пошта; контакта форма; PHP; SQL; MySQL; PHPMyAdmin; база даних; СКБД; запит; поле; стовбець; рядок; контент; хедер; футер; движок