ОРГАНІЗУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ ПРОЦЕСІВ В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ - Гірчак Андрій Степанович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі обґрунтовано теоретико-методологічні основи організування управлінських процесів у системі менеджменту. Досліджено особливості організування управлінських процесів у ТзОВ «Мегаком Плюс». Визначено фактори впливу зовнішнього та внутрішнього середовища на ефективність організування управлінських процесів у Товаристві. Розроблено напрями вдосконалення організування управлінських процесів на досліджуваному підприємстві. Надано пропозиції щодо підвищення ефективності організування управлінських процесів у ТзОВ «Мегаком Плюс».
The organizing of the managing processes at the system of management
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: організування управлінських процесів; організаційна структура управління; організаційна функція управлінських процесів; ефективність; стратегія організаційного розвитку