Інноваційна активність як конкурентна перевага ресторанного підприємства - Готраш Діана Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти інноваційної активності підприємств ресторанного господарства. Визначено види та групи інновацій, які впроваджуються в ресторанній індустрії. Розкрито основні проблеми впровадження інновацій на ринку ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано існуючу операційну бізнес-модель підприємства ресторанного господарства «Villa Park». Визначено етапи вибору стратегії інноваційного управління розвитком підприємства ресторанного господарства «Villa Park». Побудовано конкурентоспроможну стратегію інноваційного управління розвитком ресторану «Villa Park» та визначено перспективні інноваційні технології й основні ймовірні ризики інноваційних змін на підприємствах ресторанного господарства.
Innovative activity as a competitive advantage of a restaurant enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: інновації; інноваційна активність; інноваційний потенціал; стратегія інноваційного розвитку; підприємство ресторанного бізнесу; мобільні додатки; електронне меню; QR-код