Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства - Костюк Максим Ігорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі висвітлено сутність та значення маркетингу в сучасному бізнес середовищі, подано характеристику основних елементів та складових системи маркетингу підприємства. Досліджено український ринок правових послуг. Охарактеризовано діяльність ТОВ «Лексдон» та рівень його конкурентоспроможності на ринку. Здійснено дослідження маркетингової діяльності підприємства. Проведено експертне опитування респондентів для визначення напрямів покращення маркетингової діяльності ТОВ «Лексдон». Розроблено структуру і наповнення веб-сайту для ТОВ «Лексдон».
Improving the marketing activities of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: маркетингова діяльність; правові послуги; веб-сайт; маркетингова стратегія; наповнення сайту; інструменти маркетингу