Застосування маркетингової стратегії товару на ринку - Зорена Павло Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності маркетингової товарної стратегії підприємства, її основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні елементи стратегії товару підприємства. Узагальнено підходи до вибору складових товарної політики для підприємства. Проаналізовано середовище діяльності підприємства, зокрема особливості маркетингової діяльності підприємств асортиментної політики, основні інструменти формування комплексу маркетингу, які застосовує компанія. Виявлено основні тенденції впливу на діяльність підприємства факторів маркетингового середовища. На основі анкетного опитування споживачів окреслено основні параметри цільових аудиторій підприємства, виявлено їхні оцінки основних параметрів товарної політики підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових елементів маркетингової товарної політики компанії
Application of the marketing strategy of the product in the market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026
Keywords: маркетингова товарна політика; асортиментна стратегія; вплив середовища на маркетингову діяльність; АВС-аналіз