Популяризація подієвого туризму в Україні - Удут Анастасія Міланівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти територіальної організації розвитку подієвого туризму в Україні. Розкрито сутність, особливості та підходи до класифікації подієвого туризму та подієвих туристичних заходів. Обгрунтовано твердження «мега-подія», як обов'язковий фактор для подієвого туризму. Проаналізовано передумови та особливості розвитку регіонального туризму. Обґрунтовано вплив подієвого туризму на розвиток регіонів України. Висвітлено сучасні умови подієвого туризму в Україні, врахувавши наслідки впливу туристичних криз: пандемія та війна. Запропоновано пріоритети напрями розвитку подієвого туризму в України.
Popularization of event tourism in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.