Обґрунтування складових маркетингової стратегії просування на підприємстві - Метельський Святослав Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності стратегії просування, її основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні елементи стратегії просування підприємства. Узагальнено підходи до вибору елементів стратегії просування для підприємства. Проаналізовано середовище діяльності підприємства, зокрема особливості формування стратегії просування підприємства, яке пропонує товари для розвитку та хобі, основні інструменти, які застосовує компанія. Виявлено основні тенденції впливу факторів середовища на діяльність підприємства. На основі анкетного опитування споживачів окреслено основні параметри цільових аудиторій підприємства, виявлено їхні оцінки основних інструментів просування підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових стратегії просування підприємства
Justification of the components of the marketing strategy of promotion at the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026
Keywords: стратегія просування; інструменти просування; цільові аудиторії просування