Імідж і стиль роботи журналіста у радіожурналістиці - Хомин Софія Богданівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто журналістський імідж та яку роль імідж відіграє в роботі. Узагальнено роль Артема Галицького,його стиль, імідж, манеру поведінки в роботі. Проаналізовано загальні поняття журналістського імідж, а також поведінку радіоведучих. Виявлено галузі та напрямки для подальшої перспективи розвитку радіожурналістики в Україні. Обґрунтовано важливість розвитку радіожурналістики. Розроблено перспективи для подальшого розвитку радіожурналістки.
Journalistic image and style of radio
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною "Реклама у бізнесі" програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2023
Keywords: радіо; радіожурналістика; радіоведучий; ЗМІ(засоби масової інформації)