Організація та система класифікації транспортних послуг у туризмі - Затхей Ярина Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі охарактеризовано транспортні послуги в туризмі, їх класифікацію та порядок взаємодії туристичних і транспортних підприємств, досліджено вплив повномасштабної війни на транспортну доступність та якість послуг для туристів, запропоновано комплекс заходів для розвитку доступного та якісного транспортного обслуговування в умовах воєнного часу, досліджено міжнародний досвід використання транспортних послуг у туристичній галузі, проаналізовано особливості транспортного забезпечення туристів в Україні, визначено роль та методи оцінювання якості транспортного забезпечення у туристичній сфері
Organization and system of classification of transport services in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: транспортна послуга; транспортні сполучення; методи оцінювання транспортної послуги; транспортна доступність у туризмі