Особливості сучасного ринку реклами в Україні - Ханас Вікторія Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Розкрито теоретичні основи функціонування сучасного ринку реклами; визначено сутність, значення та функції реклами в сучасній економіці;. Дано характеристику класифікації реклами на традиційні та цифрові формати. Розглянуто сучасні особливості функціонування ринку реклами. Проведено аналіз стану та динаміки розвитку ринку реклами в Україні та світі. Оцінено структуру рекламних бюджетів і їх розподіл між каналами комунікації. Підтверджено вплив цифрових технологій на трансформацію рекламного бізнесу. Досліджено використання новітніх маркетингових технологій у сфері реклами. Проаналізовано ефективність інтеграції традиційної та цифрової реклами. Визначено перспективи розвитку ринку реклами в Україні та сформовані рекомендації щодо вдосконалення діяльності в цій сфері загалом.
Features of the modern advertising market in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною в програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: ринок; реклама; дослідження; рекламна діяльність; традиційна реклама; цифрова реклама; перспективи розвитку