Система менеджменту якості як сукупність організаційної структури, методів, процесів і ресурсів - Мескало Андрій Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У роботі визначено теоретико-методологічні аспекти системи менеджменту якості як сукупності організаційної структури, методів, процесів і ресурсів. Розкрито сутність поняття якості продукції, послуг, процесів організації. Описано стандартизацію вимог до забезпечення та управління якістю організації. Проведено організаційно-економічний аналіз функціонування об’єкта дослідження. Описано складові системи менеджменту якості у ТОВ “Крафт Інновейшин”. Визначено особливості процесу управління якістю у досліджуваному підприємстві. Сформовано пропозиції щодо формування ефективної системи менеджменту якості у ТОВ “Крафт Інновейшин”. Запропоновано заходи із розроблення раціональної процедури аналізу системи управління якістю. удосконалення системи обміну інформації. Запропоновано покращення мотивації та посилення навчання персоналу як важливих чинників підвищення якості менеджменту. Наведено пропозиції щодо застосування ризик-орієнтованого підходу при формуванні системи менеджменту якості на підприємстві.
Quality management system as a set of organizational structure, methods, processes and resources
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: якість; система; стандарт