Управління персоналом підприємства готельно-ресторанного господарства - Ковязін Данило Валерійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні основи забезпечення якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Узагальнено суть, якості обслуговування ресторанних послуг; проаналізовані чинники, що впливають на якість обслуговування. Проаналізовано практику господарювання кондитерської “ Shoco ” (м. Львів) та оцінено якість продукції та якість обслуговування. Обґрунтовано системи якості обслуговування у ресторані. Запропоновано впровадження додаткових послуг для підвищення якості обслуговування ресторанного підприємства.
PERSONNEL MANAGEMENT OF THE HOTEL AND RESTAURANT ENTERPRISE
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: управління персоналом; підприємство; ресторанний бізнес; гастрономія; їжа; бізнес; конкурентоспроможність