Товарознавче оцінювання асортименту та особливості митного оформлення панчішно-шкарпеткових виробів - Цьомко Валерія Юріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто товарознавчі аспекти споживних властивостей та контролю якості панчішно-шкарпеткових виробів, інновації у їх класифікації та в сучасному асортименті на споживному ринку. Узагальнено основні фактори, що впливають на якість панчішно-шкарпеткових виробів. В цій роботі наводяться методи оцінювання рівня якості панчішно-шкарпеткових виробів, аналіз результатів дослідження показників споживних властивостей та проаналізовано фактори, які впливають на рівень їх якості. На базі виконаної роботи та її результатів обгрунтовано висновки
Merchandising evaluation of the assortment and customs clearance features of hosiery products
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза у митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: панчішно-шкарпеткові вироби; колготки; панчохи; напівпанчохи; шкарпетки