Управління професійним розвитком працівників в організації - Курус Олександра Михайлівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розкрито теоретичні засади управління професійним розвитком персоналу підприємства. Висвітлено стратегічні підходи до управління професійним розвитком персоналу підприємства. Досліджено систему професійного управління розвитком персоналу у ПАТ «Піреус банк МКБ» та оцінено її ефективність. Обґрунтовано напрями удосконалення системи управління персоналом у ПАТ «Піреус банк МКБ».
Managing the professional development of employees in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: професійний розвиток; персонал; система управління персоналом; компетенції; кар’єра; професійний ріст; професійно-кваліфікаційне просування робітників та фахівців; службово-професійне просування.