Веб-застосунок для сервісних центрів побутової техніки - Михальська Катерина Миколаївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота на тему "Веб-застосунок для сервісних центрів побутової техніки" присвячена розробці та впровадженню ефективного веб-інструменту, який сприятиме автоматизації та оптимізації процесів обслуговування клієнтів у сервісних центрах, що займаються ремонтом та обслуговуванням побутової техніки. Основною метою дослідження є створення інтерактивного та зручного у використанні веб-застосунку, який забезпечить реєстрацію та облік замовлень на ремонт техніки, моніторинг стану виконання замовлень у режимі реального часу, організацію та управління базою даних клієнтів, а також їхньої техніки. У роботі було проведено аналіз існуючих рішень на ринку програмного забезпечення для сервісних центрів, виявлено їхні переваги та недоліки. На основі цього аналізу було розроблено технічне завдання, архітектуру системи, а також визначено основні функціональні та нефункціональні вимоги до веб-застосунку. В рамках реалізації проекту були використані сучасні технології веб-розробки, такі як HTML, CSS, JavaScript, а також Python для роботи бекенду та бази даних. Значну увагу приділено забезпеченню безпеки даних та захисту інформації клієнтів. Результатом роботи є готовий веб-застосунок, який пройшов тестування та готовий до впровадження в сервісних центрах побутової техніки. Запропоноване рішення дозволяє підвищити ефективність роботи сервісних центрів, покращити якість обслуговування клієнтів та знизити витрати на управління процесами ремонту техніки.
Web application for home appliance service centers
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: веб-застосунок; сервісний центр; побутова техніка; автоматизація обслуговування; управління замовленнями