Аналіз динаміки світових туристичних потоків - Полохайло Вероніка Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджуються основні теоретичні аспекти туристичних потоків, їх класифікація та фактори, що впливають на формування світових туристичних потоків. Особливу увагу приділено методам аналізу динаміки цих потоків і ролі міжнародних організацій у зборі та обробці даних про туризм. Перший розділ містить огляд теоретичних основ дослідження, що дозволяє глибше зрозуміти особливості і закономірності, які визначають потоки туристів на світовому рівні. Другий розділ присвячений аналізу сучасної ситуації у сфері світового туризму, зокрема аналізу динаміки туристичних потоків та їх регіональної структури. Визначено основні тренди розвитку європейського туризму, що вказують на його подальший розвиток. Третій розділ зосереджений на перспективах розвитку світового туризму, проблемах та можливих шляхах їх вирішення, а також на прогнозуванні динаміки туристичних потоків у майбутньому.
Analysis of the Global Tourist Flows Dynamics
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: туризм; туристичні потоки; міжнародні організації; регіональна структура; тренди розвитку