Система регулювання соціально-трудових відносин в організації - Хміль Богдан Ігорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі оглянуто теоретичні засади регулювання соціально-трудових відносин в організації. Проаналізовано результати діяльності досліджуваного підприємства. Дослідити особливості соціально-трудових відносин в ТзОВ «ЦЕНТРКОМ». Визначено шляхи оптимізації організування соціально-трудових відносин в підприємстві.
The system of regulation of social and labor relations in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: соціально-трудові відносини; система; регулювання; управління; організування; права; конфлікт; взаємодія; способи управлінського впливу; трудовий колектив; мотивація; групова ефективність