Застосування маркетингової стратегії товару на ринку - Пирка Роман Олексійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності маркетингової товарної стратегії, її основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні елементи маркетингової товарної стратегії підприємства. Узагальнено підходи до вдосконалення маркетингової товарної стратегії для конкретного підприємства. Проаналізовано внутрішнє середовище діяльності підприємства, зокрема його місію та завдання, особливості ведення бізнесу, основні функції маркетингу, які виконує підприємство, складові комплексу маркетингу. Виявлено основні тенденції розвитку ринку взуття в Україні та специфіку його розвитку в умовах кризи. На основі анкетного опитування покупців обґрунтовано напрями вдосконалення маркетингової товарної стратегії підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових товарної стратегії підприємства.
Application of the marketing strategy of the product on the market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою " Маркетинг" зі спеціальності 075 "Маркетинг". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: маркетингова товарна стратегія; вдосконалення товару; модифікація товару; елімінація; диференціація; ринок взуття; покупці взуття