Товарознавчі дослідження споживних властивостей, асортименту та оцінювання якості чоловічого взуття - Батенко Назар Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У роботі розглянуто товарознавчі аспекти споживних властивостей та оцінювання якості чоловічого взуття, інновації у їх класифікації та в сучасному асортименті на споживному ринку. Узагальнено основні фактори, що впливають на якість чоловічого взуття. В роботі наводяться методи оцінювання рівня якості взуття, аналіз результатів дослідження показників властивостей чоловічого взуття та проаналізовано фактори, які впливають на рівень їх якості. На базі виконаної роботи та її результатів обгрунтовано висновки.
Commodity research of consumer properties, assortment and quality assessment of men's shoes
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та комерційна діяльність» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: черевики; напвчеревики; туфлі літні; мокасини; чоботи