Особливості рекламної діяльності підприємства в соціальних мережах - Вакуленко Дмитро В’ячеславович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі охарактеризовано особливості рекламної діяльності компаній в соціальних мережах та визначено практики ремаркетингу. Досліджено тенденції українського ринку послуг залізничного транспорту до та під час війни. Проаналізовано рекламну та маркетингову діяльність АТ «Укрзалізниця». Досліджено UGC-контент АТ «Укрзалізниця» в соціальних мережах. Подано рекомендації щодо соціального моніторингу рекламних та інформаційних повідомлень АТ «Укрзалізниця».
Features of the enterprise's advertising activity in social networks
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: реклама; соціальні мережі; сайт; програма просування; залізничний транспорт; вантажні перезення; пасажирські перевезення; UGC-контент; соціальний моніторинг