Технологія ухвалення управлінських рішень в менеджменті організації - Войтович Василина Степанівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розкрито теоретичні аспекти технології ухвалення управлінських рішень в менеджменті організації. Досліджено та оцінено ефективність технології ухвалення управлінських рішень в менеджменті ТОВ «САТА-ЛОГІСТИК». Обґрунтовано фактори та методи прийняття управлінських рішень українськими менеджерами в умовах воєнного стану. Рекомендовано впровадження методики оцінювання ефективності ухвалення управлінських рішень в менеджменті ТОВ «САТА-ЛОГІСТИК».
Technology of managerial decision-making in the management of an organization.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: управлінське рішення; стратегічні рішення; тактичні рішення; оперативні рішення; менеджмент; організація; процес менеджменту; функції менеджменту; ефективність; торговельне підприємство