Розробка стратегії маркетингу торговельного підприємства - Красько Артур Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розкрито сутність маркетингу та його роль в діяльності підприємств. Обгрунтовано необхідність здійснення стратегічного маркетингового планування як передумови розробки ефективної маркетингової стратегії підприємства. Досліджено вплив різних ринкових чинників на вибір оптимальної стратегії маркетингу для торговельних підприємств. Досліджено сучасний стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку сухих будівельних сумішей у сучасних умовах зовнішньої військової агресії. Досліджено та проаналізовано основні напрями маркетингової діяльності ТОВ “Епіцентр К” на ринку сухих будівельних сумішей. Проведено дослідження маркетингових збутових стратегій, котрі застосовуються на даний час ТОВ “Епіцентр К” на ринку сухих будівельних сумішей. Обгрунтована роль та доведена важливість ринкових досліджень як необхідної передумови вдосконалення маркетингової стратегії ТОВ “Епіцентр К” на ринку сухих будівельних сумішей. Проведений аналіз та інтерпретація результатів анкетного опитування основних категорій покупців сухих будівельних сумішей, що реалізуються ТОВ “Епіцентр К”. Науково обґрунтувано та запропоновано для практичного впровадження напрями вдосконалення стратегії маркетингу ТОВ “Епіцентр К” на ринку сухих будівельних сумішей.
Development of the marketing strategy of a trading enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Маркетинг” зі спеціальності 075 “Маркетинг”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: маркетингова стратегія; вдосконалення; торговельне підприємство; ринок сухих будівельних сумішей; анкетування