Порівняння ефективності векторної графіки в застосуваннях MS Word та MS Visio - Кондра Юрій Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний зміст роботи викладено на 56 сторінках і містить 20 рисунків. Об’єктом дослідження є векторна графіка в текстовому процесорі Microsoft Word та графічному редакторі MS Visio. Предметом дослідження є інструментальні засоби Word та Visio для роботи з векторною графікою. Метою даної кваліфікаційної роботи є порівняння ефективності роботи з векторною графікою в Word та Visio. В першому розділі проведено дослідження можливостей різних видів комп’ютерної графіки. В другому розділі подається аналіз можливостей Word та Visio для роботи з векторною графікою В третьому розділі детально описана технологія побудови графічних векторних зображень в середовищах Word та Visio і наведені приклади.
Comparison of vector graphics performance in MS Word and MS Visio applications
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: комп’ютерної графіки; векторна графіка; графічні редактори; Word; Visio