Управління інноваціями в системі менеджменту організації - Барабаш Тарас Йосипович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі висвітлено теоретичні аспекти управління інноваціями в системі менеджменту підприємства та оглянуті особливості управління інноваційною діяльністю. Проаналізовано результати фінансово-господарської діяльності підприємства у взаємозв’язку із виявленими особливостями управління інноваційною діяльністю. Наведено пропозиції для розвитку інноваційної діяльності на підприємстві.
Management of innovations in the management system of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: менеджмент; інноваційна діяльність; інновації; ефективність; виробничі технології; будівництво; прибутковість; продуктивність праці; плинність; розвиток; трудовий колектив