Проєктування та реалізація онлайн сервісу адміністрування логістики при перевезенні вугілля - Брюхович Максим Олегович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Гірничодобувна промисловість є одним з основних галузей світової економіки, що забезпечує важливу сировину для різних секторів, включаючи будівництво, виробництво та виробництво енергії. Однак логістика управління природними копальнями — від видобутку до транспортування та розподілу — є складною та ресурсомісткою. Логістика в природних копальнях передбачає координацію широкого спектру заходів, включаючи переміщення сировини, обладнання та персоналу, а також управління ланцюгами поставок і забезпечення дотримання норм безпеки та охорони навколишнього середовища. Онлайн-сервіси, які базуються на передових технологіях, таких як хмарні обчислення, Інтернет речей (IoT) і штучний інтелект (AI), забезпечують централізовану платформу для керування цими процесами. Інтеграція онлайн-сервісів в адміністрування логістики природних копалень підвищують ефективність і безпеку, зменшують витрати. Однак їх успішне впровадження вимагає вирішення таких проблем, як висока вартість, навчання робочої сили, безпека даних і проблеми з підключенням. Оскільки гірничодобувна промисловість продовжує розвиватися, онлайн-сервіси відіграватимуть усе більш важливу роль у формуванні її майбутнього.
Design and implementation of an online logistics administration service for coal transportation
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.