Забезпечення ефективності обслуговування споживачів закладів ресторанного господарства - Вашуркіна Євгенія Євгенівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
В умовах інтенсивного розвитку ринкової системи важливого значення набуває ефективне, прибуткове господарювання при абсолютній економічній самостійності підприємств. Ключовими принципами роботи закладів ресторанного бізнесу виступають якість, безпека, професіоналізм. Одним з основних способів досягнення конкурентоспроможності підприємства на ринку виступає ефективне обслуговування споживачів. Цей напрямок залежить від сфери діяльності закладу, якості надання послуг, реклами, стимулювання працівників.
Ensuring the efficiency of customer service of restaurants
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. - 2022.
Keywords: ефективність обслуговування; ресторан; заклад ресторанного господарства; оцінка якості обслуговування; ресторанний бізнес; меню; конкурентоспроможність