Fullstack розроблення проєктних рішень інтернет-магазину - Трачук Богдан Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Зміст роботи викладено на 52 сторінках, вона містить ХХ рисунків та ХХ таблиць. Об’єктом дослідження є українські інтернет-магазини з доставки їжі. Предметом дослідження є інструментарій fullstack-розробника проєктних рішень інтернет-магазину. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження сучасного інструментарію Fullstack розроблення веб-додатків та їх застосування для створення інтернет-магазину з доставки їжі. В першому розділі аналізуються архітектури існуючих інтернет-магазинів, пояснюється що потрібно знати fullstack-розробнику проєктних рішень інтернет-магазину, формуються постановки завдань на розроблення проєктних рішень інтернет-магазину з доставки їжі. В другому розділі описуються основні інструменти для розробки front-end та back-end компоненти, а також розповідається про інтеграцію інструментів fullstack-розробника. В третьому розділі проводиться аналіз архітектури інтернет-магазину «LAPEC», пропонуються проєктні рішення для front-end і back-end компоненти, висвітлюється презентація інтернет-магазину.
Full-stack development of project solutions for online stores
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: fullstack розроблення; інтернет-магазин; front-end; back-end; БД; API; архітектура інтернет-магазину; мова програмування; фреймворки; захисту серверу