Дослідження асортименту і якості рослинних олій і особливості їх митного оформлення - Митровці Антоніна Евгеніївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
В даній роботі проаналізовано стан та перспективи розвитку світового ринку рослинних олій. Досліджено фактори, які впливають на формування споживних властивостей Стан та перспективи розвитку світового ринку рослинних олій. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють шляхи поліпшення асортименту та якості цих виробів. Вивчено асортимент рослинних олій та твердих рослинних олій, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Ужгород. Досліджено споживні властивостей соняшникової та оливкової олії різних товаровиробників. Представлено особливості митного оформлення олій.
Research of the range and quality of vegetable oils and features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: олія; соняшникова олія; оливкова олія; споживні властивості; сировина; технологія виготовлення; асортимент; митне оформлення