Кавові та чайні напої в меню ресторану - Гоголевський Роман Русланович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто історію походження кави і чаю, правила їх представлення та подачі в ресторані. Досліджено асортимент та якості тонізуючих напоїв. Обґрунтовано доцільність покращення пропонування кави та чаю в ресторані за рахунок розширення асортименту кави та чаю в ресторані та використання інноваційних технологій при виготовленні тонізуючих напоїв, що є стратегічно виправданим кроком. Це дозволить залучити нових клієнтів, підвищити лояльність існуючих, збільшити доходи та покращити імідж закладу. Інвестиції в сучасні технології допоможуть забезпечити високу якість та ефективність обслуговування, що є ключовими факторами успішного розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Coffee and tea drinks in the restaurant menu
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: чай; кава; заклад ресторанного господарства; інновації