Аналіз роботи комп’ютерної мережі ЛТЕУ та перспективи її удосконалення - Гажула Юрій Ігорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 25 позицій. Основний зміст роботи викладено на 65 сторінках і містить 4 рисунки. Об’єкт дослідження – комп’ютерна мережа ЛТЕУ. Предмет дослідження – структура, функціонування та вдосконалення мережі. Мета дослідження – проаналізувати стан мережі та запропонувати шляхи її модернізації. У першому розділі розглянуто теоретичні основи побудови комп’ютерних мереж. У другому – описано реальний стан мережі ЛТЕУ, її структуру та обладнання. У третьому – запропоновано напрями вдосконалення мережі.
Analysis of the operation of the LUTE computer network and prospects for its improvement
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: комп’ютерна мережа; сервер; IP-адресація; VLAN; хмара; безпека