Механізм фінансового забезпечення діяльності підприємства в умовах воєнного стану - Побережний Анатолій Анатолійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розкрито сутність та основні засади фінансового забезпечення діяльності підприємства, висвітлено моделі фінансового забезпечення бізнесу, їх види та особливості, розглянуто механізм фінансового забезпечення діяльності підприємства та його складові. Проведено аналіз та оцінку джерел фінансування господарської діяльності підприємства, активів та фінансових результатів діяльності підприємства, ліквідності, фінансової стійкості та рентабельності. Представлено пропозиції щодо економіко-математичного моделювання джерел фінансового забезпечення діяльності підприємства, концептуальних засад вдосконалення механізму та інструментарію підтримки й фінансового забезпечення діяльності підприємств в умовах воєнного стану.
Mechanism of financial support of the enterprise in the conditions of martial law
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою "Фінанси, банківська справа та страхування" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: фінансове забезпечення; ліквідність; фінансова стійкість; платоспроможність підприємства; ефективність