Формування стратегії забезпечення стійкого економічного розвитку підприємств туристичної сфери - Волошин Максим Георгійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти економічного розвитку туристичного підприємства на основі забезпечення стійкого плану розвитку. У дослідженні розглянуто та проведено аналіз стратегічного положення туристичного підприємства в сучасних умовах. Аргументовано необхідність запровадження стратегію розвитку туристичних підприємств.
Formation of strategy of maintenance of steady economic development of the enterprises of tourist sphere
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: стійкий економічний розвиток; стратегічний маркетинг; стійкість підприємства; економічні загрози у туризмі