Ефективність РR і рекламної діяльності підприємства готельно-ресторанного бізнесу - Головецький Денис Ярославович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У кваліфікаційній роботі досліджено сутність та значення PR і реклами у готельно-ресторанному бізнесі, проаналізовано їх основні форми, інструменти та методи оцінювання ефективності. На прикладі ресторану «Kilinski» проведено оцінку PR і рекламної діяльності, визначено проблеми та резерви підвищення результативності комунікацій. На основі отриманих даних запропоновано напрями вдосконалення PR-активностей, покращення іміджу закладу, підвищення ефективності рекламних кампаній та впровадження digitalтехнологій. Результати дослідження підтверджують, що комплексне застосування сучасних PR і рекламних інструментів сприяє зміцненню ринкових позицій ресторану та підвищенню лояльності гостей.
Effectiveness of PR and Advertising Activities of a Hotel and Restaurant Business Enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”.
Keywords: PR-діяльність; реклама; ресторанний бізнес; digitalтехнології.