Сучасні тенденції формування асортименту, споживних властивостей та дослідження якості пастило-мармеладних виробів - Штибель Андрій Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто сучасні напрями поліпшення споживних властивостей пастило-мармеладних виробів. Проаналізовано досягнення сучасних вчених щодо використання фруктово-овочевої та лікарської сировини у виробництві мармеладу та зефіру. Досліджено сучасний ринок цукристих кондитерських виробів в Україні. Проаналізовано асортимент і подано товарознавчу характеристику мармеладу та зефіру різних виробників. Досліджено якість зефіру.
Current trends in the formation of the range, consumer properties and research quality of pastille and marmalade products
Keywords: цукристі кондитерські вироби; мармелад; зефір; споживні властивості; асортимент; якість