Експортний потенціал України та перспективні шляхи його реалізації - Соловій Христина Олегівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У даній кваліфікаційній роботі визначається характеристика експортного потенціалу країни та загальні підходи до оцінки країни. Робота розглядає аналіз зовнішньоекономічної діяльності України та країн ЄС, аналіз факторів впливу на експорт України, оцінку стану експортної діяльності. Удосконалено напрями експортно-орієнтованих стратегій розвитку підприємств- учасників сільськогосподарського ринку з метою освоєння ринків країн Європейського Союзу, проведено збільшення у зміцненні експортного потенціалу аграрних підприємств. На основі проведеного аналізу розроблено напрями підвищення експортного потенціалу сільськогосподарських підприємств Львівської області
Export potential of Ukraine and promising ways of its realization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно -економічний університет. Львів. 2024
Keywords: експортний потенціал; експорт сільськогосподарських підприємств; Львівська область; органічне виробництво