Ресурси, процеси та продукти операційної функції організації - Ілик Аліна Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі визначено теоретичні засади реалізації операційної функції організації. Досліджено питання значення та ресурсного забезпечення реалізації операційної функції організації. Зроблено теоретичний опис продуктів та процесів операційної функції організації. Проведено організаційно-економічний аналіз функціонування об’єкта дослідження. Охарактеризовано особливості операційної функції ТОВ “Оджахі Трейд” як об’єкта дослідження. Описано рівень ресурсного забезпечення операційної функції. Особливу увагу звернено на кадрове забезпечення: описано кількісний та якісний склад персоналу підприємства. Детально розглянуто механізм реалізації операційної функції організації, описано основні операційні процеси, зокрема ті, що пов’язанні із обслуговуванням клієнтів. Наведено пропозиції щодо удосконалення реалізації операційної функції у товаристві. Запропоновано шляхи підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, зменшення харчових відходів, введення сезонного меню. Запропоновано цифрові рішення для оптимізації ресурсного забезпечення. Особливу увагу необхідно звертати на кадрове забезпечення реалізації операційної діяльності. Запропоновано модель реалізації операційної функції організації.
Resources, processes and products of the operational function of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: операційна функція; операційні процеси; ресурси; операційна система; ресурсне забезпечення